Een Introductie Tot Het Windows Register

Ook kun je verschillende thema’s kiezen waarin je het menu wil weergeven, zoals een donkere modus. Nee dat hoeft niet Hans, tijdens de installatie verwijder je de schijven en maak je ze weer opnieuw aan. Op dit moment heeft de Helpdesk een zeer aantrekkelijke aanbieding. Normaal gesproken kost een Windows 10 Home versie 145 euro, Wilt u Windows 10 Professional dan betaalt u zelfs 259 euro.

doet windows update bestanden verwijderen

Windows 1809 – de meest recente versie van Windows 10 – wordt steviger gepusht. Een ieder die via Instellingen actief op zoek gaat naar updates is het haasje. Tenzij je de optie om te upgraden hebt uitgesteld. Maar zelfs dan nog – zo leren ervaringen uit het verleden – gaat het nog wel eens ‘onbedoeld’ mis.

Doe Mee

De stekker werd bijna uit de Xbox divisie getrokken, maar de heer Spencer kreeg nog een laatste kans om er wat van te maken. De ene overname na de andere wordt gedaan en dat terwijl ook de verkopen van de nieuwe Xbox Series consoles erg goed gaan . Sony kan niet meer achterover leunen en fluitend de generatie uitrollen. Deze generatie is een strijd der titanen geworden en de concurrentie is harder dan ooit. Hoe ziet het landschap er nu uit en wie gaat het moeilijk hebben? We bekijken op een toegankelijke manier hoe de kaarten op tafel liggen. Ik heb niets tegen een gratis upgrade, zelfs als ik die voorlopig niet uit zal voeren.

  • Als u een voorziening op de pc wilt uitschakelen, opent u iCloud voor Windows en schakelt u die voorziening uit.
  • Dubbelklik op het beleid download van de instelling “Zonegegevens in bestandsbijlagen niet behouden”.
  • Voor Dropbox open je de registersleutel HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\.

Met een upgrade wordt de versie gewijzigd, bijvoorbeeld door van Windows 10 over te stappen op Windows 11. Of van de versie Windows Home over te gaan op Windows Pro. Je kunt Windows Update ook zo instellen dat het je laat weten dat er updates beschikbaar zijn. Dan kun je kiezen welke updates je gaat downloaden en installeren. Meestal zijn de beveiligingsupdates aan te raden en de rest hoeft niet per sé.

Niets Meer Missen?

Maar wat dát betreft heeft Microsoft toch een beetje pas op de plaats gemaakt nadat gebruikers duidelijk lieten weten hier niet blij mee te zijn. Paint is dan ook via de Windows Store alsnog – gratis – te downloaden. Zo is die softwarewinkel ook nog eens ergens goed voor. Lees hier wat er verder aan nieuws is te vinden in de herfsteditie van 2017. Office 2019 is compatibel met Windows 11 en krijgt zelfs een upgrade.

We raden u aan om nadat de computer gecrasht is bij de volgende opstart het programma Who Crashed te starten. Daarmee kunt u in veel gevallen achterhalen welk onderdeel of stuurprogramma de veroorzaker is. Waarschijnlijk kunt u het probleem oplossen door voor dat onderdeel een nieuw stuurprogramma te downloaden en te installeren.